Badminton klub Mengeš uspešen v Ljubljani

V soboto, 15. 1. 2022, smo se udeležili Li-Ning turnirja v Ljubljani. Sodelovalo je 13 članov kluba. Ponovno je bil naš klub en najuspešnejših, saj smo odnesli kopico medalj. Kar ponovno kaže na dobro, kvalitetno in resno delo v našem klubu.

Posebej je treba pohvaliti članico Katjo Turinek, ki je ponovno pokazala svoje znanje, saj je premagala vse nasprotnice v kategoriji ženske posamezno in ženski pari (A), v mešanih parih pa je osvojila srebro, kjer je premoč morala priznati slovensko-hrvaški navezi. Pohvale tudi njeni soigralki v ženskih parih, Lari Melloni, ki je poleg zmage v ženskih parih, osvojila še bron v kategoriji ženske posamezno.

V težavnostnih skupinah B so se odlično odrezali David in Mateja Vrhovnik, ki sta osvojila zlato v mešanih parih, Mateja je osvojila tudi srebro v ženskih dvojicah, Maša Jeraj pa je osvojila dve bronasti medalji v ženskih in mešanih dvojicah. Na stopničkah sta poleg Maše stala še njena soigralca v parih, in sicer vedno dobre volje Tomaž Magerl in vedno nasmejana Snežana Zupin.

Čestitke tudi ostalim udeležencem, Suzani, Alenki, Juretu, Andreju, Miranu, Sandiju, ki so s svojo požrtvovalnost še dodatno pripomogli k uspešnemu turnirju.