Babolat French International 2024

Tim, Mila in Sara so se zadnji vikend v januarju udeležili močnega mednarodnega turnirja v Francoskem Strasbourgu, kjer so tekmovale reprezentance in klubi iz 20 držav.

Tim Bregar je z reprezentanco igral v kategoriji do 15 let, kjer je bilo v posamični konkurenci prijavljenih 92 igralcev. Tako v igri posamezno, moških dvojicah (z Maks Trampuž, BK Konex) in mešanih dvojicah (z Majo Pranić, BK Medvedgrad Zagreb) se mu je uspelo uvrstiti v 1/4 finale in je tako na koncu tekmovanja zasedel 5.-8. mesto v vseh treh kategorijah.

Sara Bregar, Mila Vrhovnik, trener Uroš Bregar in Jan Hotko (BK Pišece) so se tekmovanja udeležili v klubski režiji. V posamični konkurenci (57 igralk) do 13 let sta Sara in Mila v skupini prvo tekmo zmagali, drugo pa obe za las izgubili, zato se jima ni uspelo uvrstiti iz skupine naprej v boje za medalje (iz skupine napreduje le najboljši). V kategoriji dvojic (28 parov) pa sta se Sara in Mila zbrali in odlično odigrali naslednje tekme in izgubili šele v polfinalu z 1:2 in tako zasedle končno odlično 3. mesto.

Vse rezultate si lahko pogledate na na tej povezavi.