Tim Bregar zmagal na 2. BZS turnirju do 15 let

V soboto, 1. 4. 2023, je v Kungoti potekal drugi badmintonski turnir v sezoni 2023 do 15 let. Sodelovalo je 81 igralk in igralcev iz Slovenije in Hrvaške. Badminton klub Mengeš je zastopalo 11 igralcev.

Tim je brez izgubljenega seta premagal vse nasprotnike in po napetem finalu, kjer je z 21:19, 21:19 premagal Roka Strelca ( BK Kungota) slavil svojo prvo posamezno zmago v konkurenci do 15 let.

Tit in Rok sta osvojila drugo mesto v skupini in tekmovanje posamezno zaključila v skupinskem delu. Za Jaka, Žana, Davida in Iana so bili tokrat nasprotniki še premočni a so pokazali napredek v igri in si pridobili nove izkušnje.

Nove izkušnje so nabirale tudi naše mlade igralke Pia, Julija, Mila in Sara. Najmlajša Pia je tekmovala samo v mešanih parih s svojim bratom Ianom, kjer so bili nasprotniki še premočni. Mila je po napeti tekmi in porazu z Mio Sketelj (BK Medvode) z 22:24 in 20:22 osvojila drugo mesto v skupini. Sari se je uspelo uvrstiti iz skupine, na koncu izgubila v četrtfinalu in osvojila končno 5.-8. mesto. V mešanih parih so Tit, Mila in Tim izpadli v četrtfinalu.

Čestitke vsem!